Hej, och vad kul att Du ger oss chansen att berätta om vilka Vi är !

Erik

Det är i första hand mig, Erik de Wit, Du kommer i kontakt med på SveHol Horsetrucks.

Jag har ett genuint intresse för bilar och genom åren har jag byggt upp en gedigen kunskap om bilar och karossindustrin. Jag är uppvuxen i Holland, i en bilförsäljnings- och karossverkstadsmiljö där både far och morfar var aktiva företagare inom bilbranschen. Hästnäringslivet har jag lärt känna genom mina svärföräldrar i Sverige som har ägt travstall och har varit framgångsrika på nationell och internationell nivå inom travverksamheten. Min familj har hästar som fritidsintresse. Vår dotter är aktiv ryttare och har fälttävlan som sitt stora intresse medans min fru nöjer sig med lugnare skogsturer.

Efter många års ingenjörsjobb inom it-branschen bestämde jag mig för att sadla om till det som ligger närmare hjärtat, nämligen att fortsätta i far och morfars fotspår inom bilbranschen. När vi upptäckte att de flesta hästbilar som framförs med B-körkort i Sverige egentligen inte är anpassade efter nordiska väderförhållanden och att de som är det är väldigt dyra föddes min idé och jag insåg att jag kunde förena familjens hästintresse med mitt eget intresse för bilar. Vårt företag skulle bygga och sälja moderna, praktiska, välutrustade och genomtänkta hästbilar med hög känsla av kvalitet och säkerhet till marknadens konkurrenskraftigaste pris. Hästbilarna ska vara anpassade för nordiskt klimat och ha all utrustning och motorteknik som behövs för att klara olika väderförhållanden året runt i Norden.

 

Vår idé:

"Vi vill bygga och sälja moderna, praktiska, välutrustade och genomtänkta hästbilar med hög känsla av kvalitet och säkerhet till marknadens konkurrenskraftigaste pris."

Efter en första tanke på att starta en egen produktion i Sverige tog jag istället kontakt med Antonie på VTV i Nederländerna. När vi hade pratats vid och jag la fram mina planer blev vårt samarbete snabbt ett faktum. Vi skulle kunna använda oss av VTVs yrkeskunniga fackmän för att bygga våra special anpassadebilar.

Tillsammans har vi nu möjlighet att bygga hästbilar anpassade för Norden. Bilarna byggs för hand i en småskalig karossverkstad där vi har god översikt över hela produktionskedjan. Vi förser VTV med chassin som är byggda för Norden. Vi förbereder och slutmonterar i Sverige medan det viktiga byggjobbet sker i Nederländerna. Vi fraktar chassin och färdiga hästbilar i egen regi på vår DAF transporter som är utrustad för säker och snabb transport.

VTV har sin verksamhet mitt i den södra delen av Nederländerna där man har en lång hästtradition. VTV har utvecklat och byggt hästbilar i mer än 20 år och de tänker fortsätta minst lika många år till. För oss är VTV en säker samarbetspartner och vi ser fram emot att utveckla våra hästbilar tillsammans.

 

Erik och Antonie.

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm !

 

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm !

Du letar efter en hästbil som du kan framföra med ett vanligt B-körkort.

Du vill ha en gedigen, praktisk och välutrustad hästbil som är säker för både dig och dina hästar till ett bra pris.

Du tycker liksom vi att hästbilen ska kunna nyttjas året runt och att bilen ska vara byggd för Norden. Den ska stå emot vårat klimat och allt material ska vara hållbart så du kan använda bilen utan bekymmer under många år framöver.

Du tycker att hästbilen inte får kosta hur mycket som helst samtidigt som Du vill ha kvalitet och säkerhet.

Pusselbitar.

Du står i fokus, vi till din tjänst !

När vi träffas eller pratas vid är vårt mål att Du kommer känna dig nöjd med all information du får både om bilen och hela byggprocessen.

Tillsammans kan vi komma fram till hur just Din hästbil ska se ut. Hos oss får beslutsprocessen ta den tid som behövs. Det är Du som bestämmer hur lång tid du vill ha på dig för att göra dina val.

Vi lovar att vi kommer göra allt för att Du ska känna dig trygg med ditt köp.

Du står i fokus. Vi bygger din dröm!

Du står i fokus, vi till din tjänst !

När vi träffas eller pratas vid är vårt mål att Du kommer känna dig nöjd med all information du får både om bilen och hela byggprocessen.

Tillsammans kan vi komma fram till hur just Din hästbil ska se ut. Hos oss får beslutsprocessen ta den tid som behövs. Det är Du som bestämmer hur lång tid du vill ha på dig för att göra dina val.

Vi lovar att vi kommer göra allt för att Du ska känna dig trygg med ditt köp.

Du står i fokus. Vi bygger din dröm!

Välkomna till SveHol Horsetrucks !

 

Vi bedriver försäljningsverksamheten på vår gård nära Rimbo, mitt i natursköna Roslagen.

Vi har valt att inte investera i en stor och lyxig utställningshall eller många bilar hemma på lager. Vi tycker det är trevligare att träffas i närmiljön på gården där Du kommer ha möjlighet att kolla in och prova vår demobil i lugn och ro. Du får en bättre upplevelse när Du får se och testa bilen i rätt miljö.

Vi har en fräsch möteslokal för att visa dig alla valmöjligheter på utrustning och tillbehör och även insyn i produktionskedjan, om du är intresserad.

Kaffe konst.

Du är mycket välkommen att bara komma förbi men det bästa är att du kontaktar oss innan besöket. Vi vill verkligen släppa allt och vara tillgängliga när Du kommer.

Vi visar upp och demonstrerar hästbilarna på olika platser runtom i Sverige. Kanske kommer vi i närheten av Dig.

Välkommen!

Vi är inte nöjda förrän Du är nöjd.

Vi vill att Du ska vara 100% nöjd. Därför stänger vi inga dörrar efter köpet.

Om Du skulle ha några frågor eller funderingar så finns vi självklart här för Dig även efter ditt köp.

Copyright 2018 - SveHol AB